8 Haziran 2011 Çarşamba

Tanıtım



www.hobimeydan.com, hobisi olanlara veya herhangi bi hobi edinmek isteyenlere binlerce çeşit ürünle farklı seçenekler ve yaratıcı fikirler sunuyor.Dekorasyon, elişi, güzellik ve yaşam, maket, sanat, çocuk, kitap ve spor kategorilerinde binlerce ürün seçeneği bir tıkla ziyaretçilerine sunan www.hobimeydan.com internet sitesi 2008'de kullanıma açıldı.

2009'daİstanbul’daki Forum İstanbul alışveriş merkezlerinde de satış noktaları ile yaygınlaşacak olan Hobimeydan’ın internet satış sitesinde dekorasyon, elişi, güzellik ve yaşam, maket, sanat, çocuk, kitap ve spor kategorilerinde ürünlerin yanısıra cazip promosyonlar da yer alıyor.

Hobimeydan, ana felsefe olarak hobi konusunda bilinçlenmeye öncülük ederken, hobinin yaşamın tüm evrelerinde yaşam kalitesini nasıl yükselteceğini göstermeyi amaçlıyor.Bu doğrultude 2010 yılında "HOBİ MEYDAN" isimli dergisi de raflardaki yerini aldı.

Hobinin kişinin günlük zorunlulukları dışında ilgilendiği, mutluluk veren kendisine özel uğraşı olduğunu belirten Alev Deringil, sadece ev kadınları, çocuklar ve emekliler değil, çalışanların da yoğun iş hayatı içinde bir hobi sahibi olması gerektiğini söyledi. Alev Deringil, sözlerine şöyle devam etti: “Hobiler zor dönemlerde ve gençlikte karşılaşılabilen tehlikeli eşiklerde yol gösterici de olabiliyor. Araştırmalar, mutsuz insanların %38’ini herhangi bir hobisi olmayanların teşkil ettiğini belirlemiştir.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder